Izvrsna sezona za Team Damarija

Izvrsna sezona za Team Damarija
Dobitnici zlatnih trofeja HAKS-a

Dobitnici zlatnih trofeja HAKS-a /foto: Diana Dragišić

Tradicionalna svečanost Hrvatskog auto i karting saveza na kojoj su dodijeljena priznanja najuspješnijim sudionicima prvenstvenih natjecanja u automobilizmu i kartingu održana je šestu godinu za redom u Hotelu Olympia u Vodicama. I službeno je tako zaključena uspješna i izuzetno bogata prošlogodišnja natjecateljska sezona 2014.godine.

Nenad Damarija (AK Pula-Rovinj) /foto: Miroslav Krpan

Nenad Damarija (AK Pula-Rovinj) /foto: Miroslav Krpan

Iva Damarija (AK Pula-Rovinj) proglašena je najuspješnijom vozačicom u 2014.godini, te joj je dodijeljeno i najviše priznanje HAKS-a „Zlatni trofej“ za pet naslova prvaka Hrvatske (2008., 2009., 2011., 2013., 2014.). Iva je zauzela drugo mjesto klase 4 u autoslalomu te prvo u ukupnom poretku vozačica u disciplinama autoslalom i kronometar.

Iva Damarija (AK Pula-Rovinj) /foto: Miroslav Krpan

Iva Damarija (AK Pula-Rovinj) /foto: Miroslav Krpan

Nenad Damarija (AK Pula-Rovinj) plasirao se na visoko sedmo mjesto ukupnog poretka PH u autoslalomu unatoč odustajanju na posljednjem natjecanju. U klasi 4 je slavio sa stopostotnim učinkom pobjedivši na sva tri natjecanja na kojima je nastupio, dok je u grupi sprint zauzeo drugo mjesto iza klupskog kolege Hrvoja Belinića (Renault Clio RS). Zapažen nastup ostvario je i u disciplini kronometar plasiravši se na šesto mjesto ukupnog poretka te drugo u konkurencijom močnoj klasi sport -1400.

Hvala što dijelite...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone